Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΕΛ. ΧΟΡΟΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ



H εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το οπλισμένο χέρι αστυνομικού στις 6 Δεκεμβρίου ήταν το τραγικό γεγονός που πυροδότησε την κοινωνική εξέγερση σε όλη την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση προσπαθώντας να αναχαιτίσει αυτό το τεράστιο κύμα διαμαρτυρίας σπεύδει να συκοφαντήσει τις κινητοποιήσεις , να διαστρεβλώσει τον πολιτικό χαρακτήρα τους και εντείνει την κρατική καταστολή.

Στη Λάρισα ως αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής συλλαμβάνονται 25 νέοι και νέες, 19 από τους οποίους παραπέμπονται με βαρύτατο κατηγορητήριο που βασίζεται στον τρομονόμο. Είναι η πρώτη φορά που ο αντιτρομοκρατικός νόμος ενεργοποιείται ενάντια σε διαδηλωτές. Να σημειωθεί ότι 17 από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης.

.Στις 28 Δεκεμβρίου πριν το ξεκίνημα της παράστασης Ραλλού στα βήματά σου , στην Πινακοθήκη Λάρισας, οι χορευτές έβγαλαν πανό επί σκηνής και έμειναν σιωπηλοί για μερικά λεπτά. Οι χορευτές του ελληνικού χοροδράματος εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες και διαμαρτύρονται ενάντια στο τρομονόμο.

Η ιστορία γράφεται στους δρόμους

Κάτω ο τρομονόμος


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 14/1/2009 ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΟΛΙΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ , ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ “ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ… ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ…¨”, ΕΠΕΙΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ….

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ – TV – ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

πανελλαδικο καλεσμα στη λαρισα στις 17-01-09

25 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
17 ΑΝΗΛΙΚΟΙ
4 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ
19 ΜΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

-ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ
-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
-ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ
-ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Υ.Γ.θα υπαρξει ενημερωση για αφισα κειμενο και ωρα προσυγκεντρωσης