Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2008

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε παιδια εχω ακούσει πολλα για το ΙΚΑ αλλα τετοια μαγια να πετατε μπογιές και να κρυβεστε στο ασυλο για νατο προβοκαρετε δεν το περίμενα. Μιλάμε για οργανωμενους οπορτουνιστες και προβοκάτορες!!!!
Καλή η κίνησ σίγουρα άλλαξε καμια συνειδησεις, έφερε προς το καλύτερο τη κοινωνία. Αλλά όταν μπαινουν νατοϊκοι τότε ψάχντε κόσμο να κατεβαιτε ε? ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ηλίθιε φύγαμε από την ιατρική από το προηγούμενο βράδυ.και κάναμε και δικιά μας πορεία ωστε να πάρουμε καθολική ευθήνη για αυτά που επιλέξαμε να κάνουμε.
δεν ειμαστε ρεφόρμες να κανουμε κηδείες σαν τις δικιές σας χαφιέδες.η επέτειος του πολυτεχνειου πρεπει να αφηνει γευση κοινωνικού πολέμου και οχι κηδείας η γιορτής κνητάκο.

τρεχα τωρα να μας λασπολογίσεις στους συνταξιουχους και στους μαθητές που μας χειροκροτούσαν.πες στους οτι ειμαστε πρακτορες της cia ασφαλίτες προβοκάτορες ,εχθροι του προλεταριάτου,λουμπεν στοιχεία και σεχταριστές(αυτή δεν είναι η κασέτα του κόμματος για μας?).τρεχα γρηγορα γιατί βλέπουν μια ελεύθερη συλλογικότητα και μπορεί να χασετε κανα ψηφοφόρο,τρεχα να μας συκοφαντήσεις κινδινεύεται....


αντε και στο μαντρι σου χαφιέ να γλυψεις κανα εργατοπατερα μπας και ανεβεις στην ιεραρχία προβατάκι


πισω σταλινικά σκυλιά.
εμπρός σύντροφοι!!!

το πολυτεχνειο δεν ητανε γιορτη
ρωτηστε και τους κνητες δεν ητανε εκει.

καποιος απο ικα