Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ 15/12/2008

Η ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 19:00 ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΑΤΟΜΑ.
ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΑΡΙΘΜΟΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 125 ΑΤΟΜΑ.Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΕΙΣ. ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΓΚΛΟΒΙΣΤΕΙ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ως ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...
ΑΥΡΙΟ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 21:00 ΙΑΤΡΙΚΗ(ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ)

Επιθεση με μολοτοφ και πετρες στο δικαστικο μεγαρο και στις διμοιριες .οι μπατσοι εντρομοι πετουσαν τυφλα δακρυγονα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η ευγλωττία σας (συγγνώμη, άγνωστη λέξη, έτσι;) ψευτοαγωνιστές της θρασύδειλης (ώχ, κι άλλη άγνωστη λέξη, ειλικρινά συγγνώμη) καταστροφής. Τι μου θυμίζουν οι κουκούλες σας... τους καταδότες της κατοχής ίσως...Μάλλον όμως σας αδικώ. Ίσως απλώς το γελοίον του "αγώνα" σας έχει πράγματι ανάγκη κουκούλας για να μεταμφιεσθεί...Να δούμε πότε θα δείτε την πραγματική ΛΑΪΚΗ εξέγερση...εναντίον σας.

Ανώνυμος είπε...

tora pou oi agonistes pou forane koukoules ginontai olo kai perisoteroi apoktoyn foni kai koinoniki apeuthinsi esy to mono pou mporeis na kaneis einai na kathesai ssto pc sou kai na onireysai epoxes pou exoun perasei pro polou .


kato apo tis koukoules mas i eleutheria..(sigoura agnosti lexi gia esena probato)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγωνιστή μου...
Ευτυχώς που μου μαθαίνεις τι είναι η ελευθερία.
Είναι το διακίωμα να είσαι ένας ανεπάγγελτος χαραμοφάης που ζει με τα λεφτάκια του μπαμπά και πουλάει ψεύτικο αγώνα κρυμμένος γενναία πίσω από μια κουκούλα.
Είναι το δικαίωμα να καταστρέφεις τη δημόσια περιουσία, να κλείνεις τους δρόμους περιορίζοντας την ελευθερία των άλλων που εργάζονται για να μπορείς εσύ να κάνεις το χαβαλεδάκο σου.
Είναι το διακίωμα να καις το αυτοκίνητο του διπλανού και το μαγαζί του παραδίπλα για να κορέσεις τη "δίκαιη" οργή σου.
Και όταν έρχονται να σε σταματήσουν να κρύβεσαι σαν το κοτόπουλο μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους με τους οποίους δεν έχεις την παραμικρή σχέση, να τους καταστρέφεις και να εκσφενδονίζεις εκ του ασφαλούς μολότωφ και ύβρεις.
Είσαι πραγματικά ελύθερος και ανδρείος υπάνθρωπε...