Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ?

«Ενεργώντας από κοινού με άλλους συγκρότησες με άλλους δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα αποτελούμενη από περισσότερα των τριών ατόμων…με κοινό δόλο και κατόπιν συναπόφασης και συμπραξης συγκρότησες με τους συγκρατούμενους ομάδα προσώπων (οργάνωσης η οποία λειτουργούσε ως σε οργανωμένη βάση , με κατανεμημένους ρόλους , με διαρκή λειτουργία προς τα έξω , που επεδίωκε τη διάπραξη εμπρησμών και παραβάσεων σχετικές με εκρηκτικές ύλες…εσύ όσο και τα υπόλοιπα πρόσωπα της ομάδας, υποτάξατε την κατ ιδίαν βούληση της εγκληματικής οργάνωσης, συναποτελούσατε μια ενιαία μονάδα (μέλη της οποίας που συσκεπτόσασταν και συναποφασίζατε τις πράξεις σας…)την οποία δεν σχηματίσατε περιστασιακά για την διάπραξη των κατώθι αναφερόμενων παραβιάσεων σχετικές με εκρηκτικές ύλες, αλλά με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, και η υποδομή σας ήταν τέτοιας έκτασης και δυναμικής , ώστε κατείχατε ποικίλα τεχνικά μέσα πάσης φύσεως με τα οποία παρεμβαλόσασταν στους ασυρμάτους της αστυνομίας… με δυνατότητα της ομάδας σας να εναλάσεται και να αντικαθιστά τα μέλη της χωρίς η ίδια να υφίσταται αλλαγή , αφού και μετά την σύλληψη τόσο την δική σου όσο και των συγκατηγορουμένων σου αυτή συνέχιζε να δρα»

Αυτό είναι μέρος του κατηγορητηρίου που βαραίνει τα 25 νεαρά παιδιά(οι περισσότεροι ανήλικοι ) στη λάρισα που συνελήφθησαν στις συγκρούσεις που ξέσπασαν μετά την εν ψυχρό δολοφονία του αλέξη από μπάτσο.

Αυτός είναι ο περίφημος τρομονόμος .Μέτρα φασιστικά με ξεκάθαρο μήνυμα.

«μην διαδηλώνεις , μην αντιδράς , υπάκουσε , σκύψε το κεφάλι αλλιώς θα σαπίσεις στην φυλακή. » Κρατική τρομοκρατία των λίγων απέναντι στους πολλούς , απέναντι σε οποιονδήποτε αντιστέκεται. Αυτοί θα κλέβουν ,θα δολοφονούν, θα καταστρέφουν την φύση για υπερκέρδη χωρίς να προκύπτουν ευθύνες και ποινικές διώξεις ενώ εσύ αν τολμήσεις να τους πετάξεις μια πέτρα θα καταδικαστείς ως εχθρός της «δημοκρατίας τους».Αυτοί που διαπράτουν τα εγκλήματα είναι οι ίδιοι που το δίκαιο δικάζουν. Πρέπει να διαχωρίσουμε το δίκαιο με το νόμιμο γιατί πολλές φορές το δίκαιο είναι παράνομο και το νόμιμο άδικο. Να πούμε όχι στην νομιμοφροσύνη .Να γίνουμε όλοι για αυτούς «τρομοκράτες» .Να αυτοοργανωθούμε και να αποφασίζουμε εμείς για τις ζωές μας. Εγώ και εσύ να γίνουμε επιτέλους εμείς και να πολεμίσουμε ενάντια σε αυτούς που μας καταπίεζουν .

Οι ξυλοδαρμοί και οι εξευτελισμοί συμπολιτών μας από ασφαλίτες και ακροδεξιούς δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητοι .Να μην μας φοβήσουν αλλά να μας εξοργίσουν.Να πετάξουμε τους τρομονομους τους στα σκουπίδια……………………

Σίγουρα και εσύ που ακόμα δεν έχεις βγει στους δρόμους θα έχεις οργή μέσα σου. Δεν γίνεται να μην έχεις αφού αυτά που βιώνουμε εμείς τα βιώνεις και εσύ. Σίγουρα θα έχεις ονειρευτεί μια άλλη ζωή ,μια ζωή πιο όμορφη που δεν θα μπορεί να σου την κλέψει κανείς. Μια ζωή που θα μπορείς να αγαπάς , να ερωτεύεσαι να νοιώθεις μια διαφορετική ασφάλεια , μια ασφάλεια ζεστασιάς και όχι μια ασφάλεια στολοφορεμένη. Μια ζωή που θα έχεις χρόνο , χρόνο για αυτά και αυτούς που αγαπάς. Μην φοβηθεις πάρε μέρος σε αυτην την εξέγερση, σε αυτόν τον κοινωνικό πόλεμο . Δείξε έμπρακτα την αλληλεγγύη σου σε αυτούς που τώρα βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά της «δημοκρατίας τους». Αύριο μπορεί να είσαι εσύ στην θέση τους η το παιδί σου , ο φίλος σου ή ο, η, συντροφός σου.

Να φωνάξουμε πως θέλουμε ζωή και όχι επιβίωση

Ανοιχτή Λαική συνέλευση κάθε μέρα στις 21:00

Στην ιατρική(πλατεια ταχυδρομείου)

Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης(Ι.Κ.Α.)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μουνόπανα θα σας τελειώσουμε.
Βρωμιάρηδες

Θα ξεσηκωθεί ο λαός της Λάρισας και θα σας γαμήσουμε.

Πουλημένα τομάρια.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστείτε υπάνθρωποι για το γαμήσι.
Βάλτε τις κουκούλες σας για καπότες

Ανώνυμος είπε...

O kosmos tha sas lyntsarei zwa!!!