Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ 19/12/2008

ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 30 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ/ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ , ΕΝΩ ΠΟΛΟΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.





ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ


ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ
ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ


ΛΕΥΤΕΡΙΑ , ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο σύντροφοι

κρατάτε γερά

τώρα όλα αρχίζουν.

από @θήνα

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ -ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΤΡΩΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ-ΔΙΚΑ ΣΑΣ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΖΑΡΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και εγω.Τους εστειλαν οι γονεις τους να σπουδασουν να τους ελαφρυνουν καποια μερα και αυτοι εγιναν αληταραδες.Ντροπη σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια κτιρια καταλαβναεις ρε της ΜΑΝΝΑς σου!!Αι στο διαολο επι τελους!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΠΑΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ-(ΠΡΕΖΟΝΙΑ και ΜΗ) ΦΟΙΤΗΤΕΣ και ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΠΟΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αληταρας ειναι οποιοσ αυτεσ τις μερες τασεται με το πλευρο του κρατους και των αφεντικων και οχι αυτοσ που ματωνει στουσ δρομους παλευοντας για ενα καλυτερο αυριο.ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του ικα.
πισω ρουφιανοι εμπροσ συντροφοι!!

Ανώνυμος είπε...

mesa apo ta sintrimia aytou tou kosmou na dimiourgisoume ton diko mas.me axies mas tin allilegguh kai tin allilovoithia..arketa me ayto to sapio systima..zoume tis meres pou xanakerdizoume tin axioprepia mas.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά ρε, διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα. Αυτά τα τσογλάκια να τα νουθετεί το ΤΕΙ στο οποίο πήγαμε και αφήσαμε τα κοκκαλάκια μας για να το κάνουμε καλύτερο;

Ποιοι καραγκιόζηδες κρύβονται πίσω από αυτούς; Τα γνωρίζουν οι καθηγητές τους ή ο πρόεδρος των ΤΕΙ πως υποθάλπτει εγκληματικά στοιχεία και αλήτες και τους παρέχει δωρεάν μόρφωση;
Αυτός ο Κικο ή όπως τον λένε, που κάνει αυτή τη προπαγάνδα είναι φοιτητής τμήματος των ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ?? Και από εκεί μέσα προσπαθεί να δημιουργήσει αυτά που γίνανε στη πόλη μας πρίν μέρες;

Αν έχει @@ ας βγεί να πεί ποιος είναι με όνομα και επίθετο και τί σπουδάζει και θα τον κρίνει η κοινωνία για αυτά που λέει και κάνει.

Αν δε θέλει να το κάνει ας μην εκπλαγεί όταν δει το όνομα του στην εφημερίδα.

Δε μπορεί να σπάς και να φωνάζεις και να κρύβεσαι πίσω από κουκούλες και ψευδώνυμα. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ

KIKO είπε...

xaxaxaxaxax
ayta einai etsi na goystaroyme
xaxaxaxaxaxa

ayto tha pei stoxopoihsh kai prosopopoihsh katastaseon
xxaxxaxaxxaxaxaxax

exete plaka telika
megali plaka
xaxaxaxxa


as sas liso tis opoies apories exete

nai eimai spoydastis sta tei tis larisas
spoydazo pliroforiki

to pios eimai kai ta loipa
to kserei i koinonia poli kala

tora pos me lene den exei simasia na sto po apo edo mesa

alloste den einai krifo se kanena
kseroyn poli kala pios eimai

episis an do to onoma moy se kamia efimerida, as to do
kako den prokeite na moy kanei

opos episis kaneis mas den krivete piso apo pseydonima kai koykoyles kai to kseroyn oloi ayto poli kala

Ανώνυμος είπε...

blakako to mistirio pou kapoioi prepei na lisoun iparxei mono mesa sto kefali sou..edo kai 3 xronia yparxei anarxiki omada sti larisa i opoia kali se anixtes suneleusis kathe ebdomada kai brisketai kathimerina sto dromo milontas sto kosmo kai propagandizontas anoixta tis idees tis episis edo kai 10 meres exei katalabei ena xoro sto ktirio tis iatrikis kai ton exei metatrepsei se xoro antipliroforiseis..perna mia bolta na deis poioi imaste....oso gia aytous pou bgikan st dromo kai ta spasane opos isxirizesai psaxe na breis karaggiozei tin taytotita tous se olous tous kataapiesmenous aytou tou kosmou se allous autoys pou moxthoun kai pou pano tous ktizeis tin euimeria sou se osous katasxoun ti mikroidioktisia tous oi trapezes se osous kathimerina matonoun stoous xorous ergasias tous gia ena komati psomi stous oikonomikous metanastes pou zoune mia zoi koinigimenoi stous neous pou paleuoun gia ena kalitero aurio kai matonoun stous dromous..

tipota den teleiosai ..ola sinexizontai ..bazoume fotia stis iremes nuxtes sas..

Ανώνυμος είπε...

Και δε μου λες, αυτά που γράφεις στο indymedia δεν είναι ευθείες απειλές? Μήπως ακριβώς κάνεις τα ίδια με αυτά που κατηγορείς? Τουλάχιστον ο Τζανακούλης βγήκε επώνυμα. Βγες και εσύ επώνυμα να δούμε το μπόι σου...

Ανώνυμος είπε...

Aπορώ, όλλοι εσείς που κράζετε τα φοιτητικά κοινήματα και τους αναρχικούς δεν έχετε δοσοληψείες με τις τράπεζες. δε σας πνίγει το άδικο για τις συντάξεις και τους μυσθούς σας??? Ντροπή να κυνηγάτε τα παιδιά που παλεύουν για ενα καλύτερο μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

kolopaida kai alytes eiste eseis oi volemenoi larisaioi kai mh pou ekmetalleueste tous foitites. na vgalete oloi aimorroides ston kolo skatopsyxoi roufianoi. to dikio to exoun oi eksegermenoi.

SYNEIDHTOS-ASYNEIDHTOS είπε...

Κι εγώ κατάστημα έχω, αλλά διαφωνώ κάθετα με το κάλεσμα για αυτοδικίες του δημάρχου και του πρόεδρου του Εμπ. Συλλόγου. Η εικόνα των τραπεζών που σπάσανε, σύντομα θα αποκατασταθεί (αν δεν έχει αποκατασταθεί ήδη). Η εικόνα όμως γνωστών μας εμπόρων να κυκλοφορούν σε ομάδες με καδρόνια, να προπηλακίζουν συμπολίτες μας, να προβαίνουν σε συλλήψεις (!!!) και έρευνες προσωπικών αντικειμένων, να εκφοβίζουν τελικά τον κόσμο, αυτή είναι η εικόνα που ασχημαίνει τη πόλη μας!
Τώρα για τους διαφόρους που απειλούν με χειροδικίες και συναφή, όπως και για κείνους που λοιδωρούν και χλευάζουν τα παιδιά που σπουδάζουν στο ΤΕΙ τα λόγια είναι περιτά. Λυπούμαι που είναι συμπολίτες μου! Κι αν τους βρίσκω μπροστά μου, καλά θα κάνουν να αλλάζουν πεζοδρόμιο (όχι γιατί κινδυνεύουν, εγώ δεν είμαι τραμπούκος)αλλά γιατί θα τους ξεφωνίζω με το όνομά τους σ'ολη την κοινωνία.
Αύριο θα κλέψω λίγο χρόνο να βρω κι εγώ αυτό το χαρτί συμπαράστασης στους συλληφθέντες για να το υπογράψω.

Ανώνυμος είπε...

τα ακροδεξιά σκουλήκια που γράφουν εδώ μέσα... δεν χρειάζεται να μας πουν τα ονόματά τους γιατί σε λίγες μέρες θα είμαστε έξω από τα σπίτια τους ούτως ή άλλως και θα τα μάθουμε. Φιλάκια! Ζώα!

υγ. αλληλεγγύη στην εξέγερση!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΚΙΚΟ χαρά στο κουράγιο σου... να ασχολείσαι με τα κωλότυρα του κάμπου, τους κολίγους που έμαθαν μια ζωή να προσκυνούν τα αφεντικά... Τζανακούλη, το νου σου...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι καταστηματάρχες αυτοί που γράφουν εδώ μέσα... άντε, ρε που κάθεστε και τους απαντάτε. Κανένας διάλογος με τους χουντικούς της λάρισας που ξεμύτισαν! Μια χαψιά σας έχουμε αν ενωθούμε!

Κνίτης

Ανώνυμος είπε...

όχι κωλότυρα, κωλότρυπα του κάμπου είναι ο τζανακούλης που πουλάει αντριλίκι σε μια κοπελιά
σκατόψυχος φασίστας που θέλει λιώσιμο σαν σκουλήκι είναι

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι η Λάρισα "απέχει" εδώ και αρκετά χρόνια από τα κοινωνικοοικονομικά γεγονότα της χώρας και του κόσμου, γενικότερα, είναι γνωστό. Γενιές τσιφλικάδων στον κάμπο που γεννήθηκαν επί Ανδρέα Παπανδρεου και εδραιώθηκαν επί ΝΔ παρ'όλο που "στηρίζουν" την Αριστερά, φημίζονται για τα μεροκάματα ξεφτίλας σε αλλοδαπούς και μετανάστες που καλλιεργούν τα χωράφια τους ενώ αυτοί απολαμβάνουν τις επιχορηγήσεις τους λιαζόμενοι πίνοντας καφεδάκι σε όλες τις γωνιές των 2 πλατειών του κέντρου. Πρόσφατος ξεσηκωμός αλλοδαπών καλλιεργητών για καλύτερα μεροκάματα "συνοδεύτηκε" από προπυλακισμό των τελευταίων από τους "αριστερούς" τσιφλικάδες υπό το βλέμμα της αστυνομίας. Οι δε γενιές 30ρηδων που επιστρέφουν στην πόλη για την οικονομική ασφάλεια που προσφέρει ενισχύουν τον εγκλεισμό της κοινωνίας στο καβούκι της, αφού αρκούνται να σχολιάζουν την επικαιρότητα από την ασφάλεια των πολυθρόνων της πλατείας Ταχυδρομίου και της Κεντρικής, και φυσικά πριν από την καθιερωμένη βόλτα-πασσαρέλα από τα in People, Pr κλπ... Μια πόλη όπου από τις τιμές της αγοράς και της διασκέδασης καταλαβαίνεις πως μάλλον οι χαμηλόμισθοι και τα κατώτερα οικονομικά στρώματα δεν έχουν θέση. Γι' αυτό και η αποκέντρωση των στρωμάτων αυτών στην περιφέρεια της πόλης, σε συνοικίες διάσπαρτες και μακριά από το κέντρο. Μια πόλη με υπεράριθμο και οργανωμένο σώμα ασφάλειας και αστυνομίας (χορηγία Τζανακούλη για την ασφάλειά σας), μια πόλη με άρτο και θεάματα, μια πόλη αγοραφοβική, ξενοφοβική, μια πόλη που δίνει την εντύπωση πως κανένα δεινό δεν την αγγίζει. Σε κάθε μεγάλο ζήτημα σφυρίζει αδιάφορα και στρουθοκαμηλίζει από καθαρό φόβο μήπως και διαταραχθεί η ψευδαίσθηση της ασφάλειας του σπιτιού, της οικογένειας, της τηλεόρασης, του καφέ, του καταναλώνω άρα υπάρχω.... Υπάρχουν καταπιεσμένοι στην πόλη αυτή, βιοπαλαιστές μεροκαματιάρηδες, χρεωμένοι στις τράπεζες, άνεργοι και φοιτητές... Και πάλι καλά που τα τελευταία χρόνια οι φοιτητές άρχισαν και βγαίνουν στις πλατείες και τα πάρκα, κυκλοφορούν στην πόλη δημιουργώντας τα δικά τους μέτρα και σταθμά, δίνοντας το δικό τους στίγμα, και πάλι καλά που εξεγείρονται... γιατί κάποιοι τους περιμένουν να ακολουθήσουν... Υπάρχει τελικά ελπίδα για την πόλη!

Ανώνυμος είπε...

....και στην πατρα ειγνε μια απο τα ιδια.οι φασιστες και λοιποι παρατρεχαμενοι βαφτιστηκαν αγανακτισμενοι πολιτες και μετα παρεα με τα ΜΑΤ αλλα και ενα τσουρμο ασφαλιτες κυνηγουσαν τον κοσμο.σπασιματα φυσικα κ εδω δεν εγιναν, εκτος απο τραπεζες.ποτΕ οι φασιστες δεν μπορουν να τελειωσουν μια δουλεια μονοι τους, αλλα ουτε και οι ΜΑΤαδες.χρειαζονται ο ενας τον αλλο.....τι κουλαμαρα ειναι αυτη ρε παιδακι μου.....

4 λεξεις ακομα

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ . ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΞΗΓΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ....

old biker είπε...

Σε μια νεοπλουτιστικη μικροαστικη πολη , φυσικα ευδοκιμουν και τα ανωνυμα φρουτα? φρουτο? τα οποια κανουν γελοια σχολια εδω.....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο από πάνω, έλα ρε συ κάψε τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, γάμα και τις κόρες μας, τις μανάδες μας. Όλα δικά σου ρε φίλε, και εγώ μαζί σου. Και γαμώ τις επαναστάσεις. Γαμάτη επανάσταση, ώρε γαμάτη σου λέω, δηλαδή τόσο γαμάτη πια, και γαμώ...

Ανώνυμος είπε...

και κάτι για τους μικρέμπορους "βιοπαλαιστές" που πήραν τα παλούκια και συνέστησαν "αυθόρμητη πολιτοφυλακή"

Όταν το κράτος δολοφονούσε το παιδί δεν κατεβήκατε με τα παλούκια σας να το τσακίσετε

Όταν νομίσατε όμως πως κινδυνεύει η περιουσία σας (όσο μικρή και αν είναι) τα αντανακλαστικά σας λειτούργησαν μια χαρά

άξιοι της μοίρας σας είστε

προσέξτε με ποιανού πλευρά πολεμάτε. Όταν αύριο μεθαύριο δολοφονήσουν το δικό σας το παιδί το παλούκι θα το κοπανάτε στο δικό σας το κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός είναι και μαύρος αλλά και κόκκινος!!!Παραμένει όμως φασισμός!!!Η οπτική γωνία αλλάζει....