Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

καταληψη ιατρικης λαρισα

χτες το μεσημερι καταλαβαμε χωρο της ιατρικης ως εστια αντιπληροφορισης και συνεχισης του αγωνα.σημερα το πρωι εγινε καταληψη του δημοτικου ραδιοφωνου με σκοπο την καταγγελια του δημαρχου κ.τζανακουλη,και του προεδρου του εμπορικου συλλογου τζικα που προετρεψαν φασιστοειδη να βγουν στουσ δρομουσ στο πλευρο των ματ και της ασφαλειας.επισησ δηλωσαμε την αλληλεγγυη μας σε ολουσ τουσ συλληφθεντες της λαικης εξεγερσης.
για σημερα στισ 6 εχει καλεστει λαικη συνελευση στο κατειλιμενο κτιριο της ιατρικης

κατω τα ξερα σας απ την εξεγερμενη νεολαια.
το αιμα κυλαει εκδικηση ζηταει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομιζω οτι ολοι οι ανθρωποι που βγηκαν στο δρομο την Τριτη για να σταματησουν το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ειναι φασιστες... Ειδα με τα ματια μου τη δευτερα το απογευμα τους ιδιους ανθρωπους που λετε φασιστες να προτρεπουν τους "κουκουλοφορους" να σπασουν τις τραπεζες. Ειδα με τα ματια μου αργα το βραδυ της δευτερας την ομαδα "κουκουλοφορων" να σπαει τραπεζες και πισω απο αυτους αλλους ΔΗΘΕΝ κουκουλοφορους να προσπαθουν να αρπαξουν οτι εμενε πισω. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που ηταν εκει το βραδυ της Τριτης βγηκαν για να προστατεψουν τα μαγαζια τους. Και δεν ειναι ολα τα μαγαζια τα ιδια. Αλλο πολυεθνικη, τραπεζα, μπατσοι κτλ και αλλο το μαγαζακι του καήμενου που χρωσταει στην τραπεζα και τη γυναικα του ακομα.
Ειμαστε ολοι αγανακτησμενοι με την κατασταση της κωλοκοινωνιας μας αλλα το Πλιατσικο δεν ειναι λυση. Το μονο που θα καταφερουμε με αυτο ειναι να χωριστουμε σε 2 παραταξεις και να δωσουμε το δικαιο στους βρωμοφασιστες. Και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο!!! Οπως ειναι και οι ιδιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε άνοες υπάνθρωποι! Συνεχίστε την πορεία σας ως οι ανεπάγγελτοι, αλαλάζοντες και καταστρέφοντες πίθηκοι που είστε, στο όνομα της ανύπαρκτης ιδεολογίας του όχλου και του χουλιγκανισμού! Προσέξτε μόνο τη στιγμή που η έως τώρα σωπαίνουσα πλειοψηφία της κοινωνίας αποφασίσει να σας τσακίσει, αφού το κράτος δεν μπορεί.